COREOGRAFÍAS SELVÁTICAS ADRIANA REYES

LaPoderosa - Events
Performance
Data/hora 
Saturday, 13 November, 2021 - 20:00
Practical info 

ESPAI: ANTIC TEATRE
DURADA: 60 min.

ENTRADES

Aportació 
15€ taquilla /12€ online

Coreografías Selváticas és, en aparença, un solo, és una massa estesa entre dues dimensions de moviment. Una temptativa de presència conjunta entre: elles les plantes, jo i vosaltres.

Coreografías Selváticas sorgeix de la comunicació amb formes de vida vegetal i les seves possibilitats en la producció sensible. La curiositat que emana de les plantes va de la mà de l'experimentació, l'alquímia i el cultiu, tres grans camps magnètics des dels quals la humanitat s’ha vinculat al món vegetal. Cada cultura amb infinitat de pràctiques que van des rituals i cerimònies xamàniques, fins a usos recreatius i culinaris. Medicina i verí; aliment.
Coreografías Selváticas es pregunta si l'encant que té el món vegetal com a manera de relacionar-se amb la vida humana pot anar més enllà. D'aquí sorgeix la voluntat del poder de la imaginació: formes de vida que suspenen l'opressió en qualsevol de les seves configuracions.
Coreografías Selváticas pretén ser un llibre de botànica en moviment, un llibre obert per ampliar l'experiència estètica a altres camps de percepció.

 

​Creació: Adriana Reyes
Acompanyament artístic: Janet Novás, Jesús Barranco, Carolina Sisabel i Jaime Conde-Salazar s.u.s
Acompanyament teòric: Manuela Pedrón Nicolau i Florencia Carrizo
Disseny de llums: Cristina Bolívar
Documentació: Mariana Viana

Amb el suport de: La Poderosa, CRA´P- Pràctiques de creació i investigació artística, Residencias Paraíso, Exposición Licra (Sala de arte joven), c.e.m- centro em movimiento y CENTA

Adriana Reyes És antropòloga i creadora en el camp de les arts vives. Després de realitzat un màster en estudis feministes, s'ha especialitzat en sexualitats i diversitat. Al seu torn, s'ha format amb diferents artistes entre Espanya, el Brasil i Portugal. Porta més de deu anys immersa en l'estudi de plantes amazòniques. Les ciències socials, les arts vives, els estudis transfeministas i les medicines són els seus camps d'interès, plaer i acció. Últimament sembla que s’obre pas la xamana Capricho, una amant de les multiplicitats. Ella es muito hot muito real.

 

LINKS D’INTERÈS

https://cargocollective.com/adrianareyes https://www.youtube.com/watch?v=YEn9A_bnhxI https://www.instagram.com/colectivonamorada/
https://www.youtube.com/watch?v=YEn9A_bnhxI
https://www.instagram.com/colectivonamorada/

Video