Carmelo Salazar Hernández

LaPoderosa - Events
Residence
Data/hora 
Monday, 10 January, 2022 - 00:00 to Friday, 25 February, 2022 - 00:00

En aquesta segona temporada del Co Co, hem convidat Carmelo Salazar a ser acompanyant i articulador de programa amb les artistes.

Des del 1989 i fins al 2020 Carmelo Salazar ha viscut i treballat a Barcelona, actualment resideix a Las Palmas de Gran Canària.
Coreògraf des del 1992, ha dut a terme gran nombre de projectes principalment centrats en la investigació i la revolució de la dansa. Els seus darrers treballs són: Fi del món B, presentat al festival Salmon de Barcelona el 2019, i Non show work in minimal ground, al MACBA, Museu d'Art Contemporani de Barcelona, 2020.
Durant més de quinze anys ha estat codirector de La Porta, on la seva tasca com a comissari ha obtingut, entre d'altres, el Premi Nacional de Dansa i el Premi Ciutat de Barcelona. Codirector del festival de dansa LP a les seves tres edicions i cofundador de Teatrón, comunitat online d'arts vives. Des del 2001 desenvolupa una profunda investigació pedagògica i treballa en eines d'escriptura i pràctiques de creació, impartint classes i workshops en diferents contextos acadèmics nacionals i internacionals. Ha fet diversos treballs de vídeo dansa i videoart. Actualment, combina la seva activitat com a coreògraf amb la pedagogia i la creació de pel·lícules d'estudi.