Enunciado coreográfico I Sara Gómez

LaPoderosa - Projectes
Projectes de creació
Related artists 

Laboratori per construir una lectura-performativa

Experimentació en què busco la via per escriure amb el cos i amb objectes (imatges, coses, sons) un text, que faci al·lusió i ús dels significats que els objectes esmentats, modificant-ne els sentits o contradient-lo. Serà la construcció d´un poema visual i tautològic; collage coreogràfic que parli de la pròpia funció estructuradora de la coreografia

Sara Gómez (Mèxic), artista visual i coreògrafa. Doctora en Filosofia i Teoria de les Arts (Universitat Autònoma de Barcelona). Desenvolupa la seva producció en el marc de la investigació artística, estudis sobre coreografia i política. Màster en Investigació en Art (EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona, ​​UAB); Llicenciada en Coreografia (Escola Nacional de Dansa Clàssica i Contemporània INBA, Mèxic); i Llicenciada en Arts Plàstiques (Escola Nacional de Pintura Escultura i Gravat "L'Esmeralda” INBA, Mèxic). És membre de la Xarxa per Descentrar la Recerca en Dansa des de 2020. Ha estat beneficiària de la Beca per a Estudis a l'Estranger FONCA-CONACYT , 2018-2020 Docent investigadora del Màster en Investigació de la Dansa (CENIDI Dansa José Limón, Mèxic. Ha exposat la seva obra visual i coreogràfica als Estats Units, Espanya i Mèxic.

Va crear, el 2017, el projecte editorial Quiasme sobre dansa i pensament contemporani. El 2018 i 2019 va dissenyar les Jornades de Coreografia Política en el marc del Doctorat en Filosofia de la UAB i del Grup de recerca GRETA, celebrades en col·laboració (2018) i co-producció (2019) amb La Caldera les Corts, Centre de Creació de Dansa.

Durada: 35 minuts aprox.

Web: www.saragomez.dance

CONSULTA TOTES LES RESIDÈNCIES 2022 DE LA PODEROSA