RÀDIOS VISIBLES - HACER HISTORIA(S) 2021

Date 
Thursday, 28 October, 2021 - 00:00 to Sunday, 14 November, 2021 - 00:00
Place 
MERCAT DE LES FLORS I ANTIC TEATRE

Un dispositiu que permet abordar diferents temàtiques relacionades amb el cicle, en aquesta ocasió vinculades a l’arxiu i la memòria, que ens permet fer entrevistes, debats i proposar pràctiques que desborden el micròfon.

  • Radio Visible al Mercat de les Flors amb Fernando Gandasegui, artista, comissari i investigador en el camp de les arts vives. Punt de partida: arxiu i cos. Convidats: Quim Bigas, Julia Rubies, Sergi Faustino, Viviani Calvitti, Mercedes Recacha, Juan Navarro, Oscar Cornago ,Diana Szeinblum y Bárbara Hang.

ESCOLTA-LA AQUÍ 

  • Ràdio Visible a l’Antic Teatre amb Cris Celada, creadora que va ser ARTAS i que té una vinculació estreta amb La Poderosa, com a cloenda del cicle Hacer Historia(s) IV. Punt de partida: "hallar descanso en lo inseguro". Convidats. Jaime Conde Salazar, Mónica Muntaner, Jorge Dutor, Guillem Mont de Palol, Pere Faura, Anabela Pareja i Itxaso Corral.

ESCOLTA-LA AQUÍ 

Programa

Sunday, 7 November, 2021 - 12:30Sunday, 14 November, 2021 - 12:30
Taula rodona
En esta edicicón tendremos dos momentos de encuentro y conversación con los artistas que forman parte de este Hacer Historia(s)4. Serán en formato progarama de radio visible, ya que el publico podra...