WALKTO.WORK I rosanayaris

LaPoderosa - Events
Performance
Data/hora 
Saturday, 25 June, 2022 - 19:00
Sunday, 26 June, 2022 - 19:00
Practical info 

LLOC: La Fabra i Coats.  C / Sant Adrià, 20 (San Andréu)
 

ENTRADES

Aportació 
8€
Artistes 

La idea que volem compartir a les residències IN_precindibles de La Poderosa té les seves arrels al nostre interès sobre activitats comunes i la seva interdependència amb la percepció de l'espai i del cop que els acull. Últimament estem investigant sobre el fet d'acompanyar diferents treballadores en el seu camí des de casa seva a la feina per provocar diferents moviments i vies d'escapament negociant els règims dominants del capital, del treball i de la mobilitat. Aquesta idea tracta de construir propostes i experiències site-specific que pretenen situar el focus del interès en un diàleg amb allò no-professional, allò habitual i amb allò que succeeix fora de la escena. En concret, durant la residència volem posar en comú la nostra metodologia de treball i intentar crear una proposta on el propi lloc escènic (i tota la estructura que l'acompanya) sigui capaç de provocar una experiència o un canvi a la percepció del mateix en relació amb el cos i el moviment. La nostra intenció és proporcionar diverses maneres de deambular per tot el recinte, començar junts, separar-nos i tornar-nos a trobar generant les condicions necessàries per revisitar un lloc de treball. Finalment, el que pretenem és provar una forma d'introduir el concepte de walk to work (línia de recerca recent) en una proposta capaç de succeir i repetir-se dins un format escènic. Per aconseguir-ho volem posar en evidència les nostres pròpies intencions, el procés creatiu, les condicions i les limitacions dels espais escènics. 

 

Per aquesta ocasió farem un recorregut, un viatge per la ciutat acompanyant a un espectador particular que ens guiarà fins al recinte de La Fabra a on gaudirem de la resta de les propostes.

  • Dissabte 25 de juny recorregut amb Sílvia:  lloc de trobada: Plaça del Canonge Rodó (Estació de metro Clot sortida Aragó) // hora 18,45
  • Diumenge 26 de juny Amb Rubén:  lloc: Carrer Lancaster 2 (cantonada amb Nou de la Rambla) // hora 17,30

 

https://rosanayaris.com/