Radio visible #8 Cruzadas & Cris Celada

LaPoderosa - Events
Directe
Data/hora 
Friday, 14 October, 2022 - 12:30
Practical info 

Ràdio Fabra (Planta 0 de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació)

c/Sant Adrià, 20 (<M>Sant Andreu)

Entrada gratuïta

Durada 60 min. aprox

Aportació 
0€

Aquest 2022 tornem amb el tercer cicle de Ràdios visibles al voltant de qüestions que en alguns casos estan implícites en molts dels projectes, pràctiques i propostes artístiques que detectem a les escenes de la ciutat i que ens estan ocupant també a nosaltres: la resistència de la cultura de base, la influència dels ecofeminismes en el fet artístic o la fricció d'allò polític amb l'art, entre altres derivades. Més enllà de tractar-les com una temàtica tancada, se'ns presenten com un punt de partida o disparador que ens mou cap al diàleg entre totes.

La 8a Radio visible prendrà com a punt de partida el programa de La Poderosa Cruzadas, un intent de celestinatge o maridatge que proposa la trobada, l'experimentació i la cruïlla entre artistes que habiten diferents territoris. Intenta provocar o obrir esquerdes per les quals convidar les artistes a desmarcar-se, a posar-se en comú, a desautoritzar-se i a desidentificar-se. El nostre desig: obrir canals de comunicació, contaminar, barrejar, provocar tercers inesperats, enriquir relacions, intercanviar coneixement i suggerir una altra velocitat dels esdeveniments que es regeixi menys per les lleis del mercat i més per les necessitats del desig.

Cruzadas proposa una aproximació entre A i B , aquesta aproximació produeix una tercera dimensió: C, això que apareix transforma i produeix un desplaçament i genera alhora nous possibles. En aquest desplaçament és on situem el focus de la trobada entre les artistes i propiciem un espai de mobilització on tinguin la possibilitat de sacsejar allò que més les identifica

RADIO VISIBLE #8 vinculada a Cruzadas

Convidades: Arantxa Martínez i Itxaso Corral 

Locució i conducció de la RV: Cris Celada

Lloc i hora: Ràdio Fabra divendres 14 d'octubre a les 12.30h

Si vols venir a veure la gravació de la Radio visible seràs benvinguda!