Ángela Millano

LaPoderosa
RESIDÈNCIES IN_PRESCINDIBLES 2023

Coreògrafa i performer. Es dedica a la creació i la recerca en l'àmbit de les arts vives contemporànies. La seva pràctica coreogràfica té com a eix fonamental el cos i les seves possibilitats físiques, polítiques i poètiques.

Els seus treballs en solitari han comptat amb el suport de l'Instituto Cervantes Berlín, Sala Pradillo, Leal_Lav, Histeria Kolektiboa, Sala Baratza, La Poderosa, Desfoga, DT Espacio escénico i l'ajuda a la Creación Coreográfica del Gobierno Vasco en les edicions de 2015, 2016 i 2018. Ha mostrat els seus treballs a La Casa Encendida, Dock 11, Azkuna Zentroa, English Theater Berlin, K3, DANCE IN RESPONSE, Leal_Lav, Tabakalera- Centro Internacional de Cultura Contemporanea, BLVArt.

Des del 2018 desenvolupa el projecte Asleep Images amb Julián Pacomio, que investiga sobre cos, memòria, arxiu i reescriptura, amb el qual han estat a Aquí cabe un teatro, LABO XV, Frecuencia Singular Plural, CineRev[b]elado, Temps d’Images, Unalmés, Esplai IVAM. Escena experimental al museu, Tabakalera- Centro Internacional de Cultura Contemporanea, Festival BAD i Festival Sâlmon.

Durant els mesos del tancament del 2020 crea, juntament amb Matías Daporta, el canal de Youtube Ambigú, portal de pensament al voltant de les arts vives. En l'actualitat continua immersa en la investigació d'Asleep images i col·labora amb Blanca G. Terán al projecte Mixtape: Suavecito by dj_Sônia, sobre la litúrgia del dormir. També ha treballat com a intèrpret per a Julián Pacomio (Apocalipsis entre amigos o el día simplemente), La Señorita Blanco (Paisaje dentro del paisaje:1.Sacrificio), Matias Daporta i María de Dueñas (MOCAP) i Alexandra Pirici (Aggregate), entre d'altres.

https://www.angelamillano.com/

Projectes

Escarlet, Ángela Millano

Escarlet. Un cuerpo, un sonido, una forma, algo anterior a la palabra; que no viene del verbo ni del concepto y pertenece a un lugar atrás o encima o debajo al que no llega la luz del nombrar...