Lautaro Reyes

LaPoderosa
RESIDÈNCIES IN_PRESCINDIBLES 23

Sóc coreògraf i intèrpret format a escoles iberoamericanes com la Càtedra Internacional del Ballet Nacional de Cuba L'Havana, Estudi Julio Bocca Buenos Aires, i IT Dansa de l'Institut del Teatre Barcelona. He treballat amb els creadors emergents Guido Sarli, Manuel Rodriguez i Giorgia Nardin, i amb les companyies Cobosmika Co, i La Veronal, actuant a Amèrica, Europa i Àsia. El 2021 coprotagonitza “El libro de Sicilia”, producció teatral del Centre Dramàtic Nacional i dirigida per Pablo Fidalgo.

Amb Camaralucida he presentat treballs als teatres Antic Teatre, Conde Duques, SAT Teatre, Sala Hiroshima i Mercat de les Flors, participant als festivals Sismògraf, Per amor a l'hart, Dansat!, DNA Romaeuropa i Sâlmon, sent coproducció d'aquest últim a l'any 2020. Com a creador he estat convidat als marcs d'intercanvi Danceweb 14' Impulztanz Vienna, Brut Nature 18' La Caldera i #FF90 19' Graner a Barcelona. L'any passat vaig obtenir la beca Barcelona Crea 2022, per desenvolupar un projecte pedagògic que desplega eines coreogràfiques i implementar-les a les aules d'institut de Barcelona. Actualment treballo amb el primer any de Batxillerat de l'Institut Martí Pous, de Sant Andreu.

https://camaralucida.org/

Projectes

©MilaErcolil

Una investigació per aconseguir que el meu cos es faci un aparell conductor de so, i que a través de la relació que es crea en aquesta conducció, es produeixi una relació coreogràfica entre la...