ODALIPO

LaPoderosa
RESIDÈNCIES EN DIÀLEG 23

Odalipo (Obrador dancistic lingüístic potencial) Maria Mora, Maria Fernanda Soberón i Majo Villafaina inicien la seva col·laboració el 2019. Gràcies a una fascinació compartida pel llenguatge i la dansa. A través d’Odalipo, es conviden a experimentar des de registres individuals envers un apropament col·lectiu al voltant de la transmissió.

Subcomissió de: Teoria de la Improvisació Exacta.

Maria Mora, professora Certificada d’Axis Syllabus, ballarina i improvisadora. Combina l’acte artístic amb l’activitat pedagògica. Formada en Terapia Biodinàmica Craneosacral a la Fontcoberta per l’AETBC.

Subcomissió de: Matemátiques Desaplicades.

El treball pluridisciplinari de María Fernanda es troba en la intersecció entre la música, la dansa i les matemátiques. L’eix vertebrador dels seus interessos és el cos i el seu potencial musical.

Subcomissió de: Ximpleries, les justes i necessàries.

Majo Villafaina, ballarina, creadora i professora certificada del Mètode Feldenkrais, combina la creació artística amb l’activitat pedagògica. Acadèmicament està llicenciada en CC Polítiques i Teoria de la literatura i Literatura comparada.

Foto Tristán Pérez Martín

Projectes

Si anomenar les coses com les anomenem és important i les PREposicions determinen què passarà amb les posicions, com ens posem en relació quan el llenguatge ja ens està determinant, a priori, el...