TEEN HORROR I En Residencia

LaPoderosa - Events
Performance
Data/hora 
Wednesday, 31 May, 2023 - 17:00
Practical info 
  • Lloc : Zumzeig Cinecooperativa 
  • Entrada lliure fins completar aforament
Aportació 
gratuit

Ja tenim el flyer de la presentació de TEEN HORROR
Una meravella de procés de creació i producció d'una pel·lícula de terror dirigida per Sara Manubens amb els alumnes de 3r de l'ESO de l'Institut Alzina
TEEN HORROR és la producció d'un film de terror que han fet creuat amb els seus propis imaginaris, pors i temàtiques pròpies de l'adolescència, des d'un punt de vista crític, humorístic i fantàstic.

 

TEEN HORROR vol acostar el gènere cinem: atogràfic del terror al grup de treball a través del cos, la imatge i la narració. Les pel·lícules de terror son el punt de partida per preguntar-nos quins són els monstres contemporanis, com es configura el terror avui, què és una experiència terrorífica i com podem coreografiar-la. La pràctica artística que compartiré amb les alumnes és la producció de films de terror encreuats amb els seus propis imaginaris, pors i temàtiques de l'adolescència des d'un punt de vista crític, humorístic, fantàstic i sempre al límit de la realitat-ficció.

Alumnes: Abreu Brea, Irianda; Aragall Puigvert, Maria; Bravo Lucana, Jennifer Paula; Cano Tarrasó, Kira; Castañeda Ponce, Arixs Jareth; Domènech Camps, Carla;  Escobar Lorita, Júlia; Fernández Bocanegra, Andrea; Fernandez Renedo, Pol; Garrido Pérez, Iker;  Jasinski Anchundia, Julia;  Martinez Rico, Simona; Mejia Guzman, Shantal; Montoya Córdoba, Noa Nikcolle; Parera Español, Carla i Stan, Jorge Angel  

Direcció artística i concepte projecte: Sara Manubens
Direcció tècnica i muntatge: Camila Go 
Professors acompanyants: Xavier Calvo Requena i Jesús M. Navarro
Mediació: La Poderosa 

EN RESiDÈNCiA és un programa ideat per l'Institut de Cultura de Barcelona i A Bao A Qu. Ajuntament de Barcelona i Consorci d’Educació.

amb la colaboració de La Caldera Fabrica de Creació, Centre Civic Congress Indians, i Zumzeig Cooperativa de Cine