BODY OF WORK / DANIEL LINEHAN - HACER HISTORIA(S) V

LaPoderosa - Events
Performance
Data/hora 
Thursday, 19 October, 2023 - 19:00
Friday, 20 October, 2023 - 19:00
Practical info 

Al Mercat de les Flors (Sala PB) 

Durada: 75 min.

C/ Lleida, 59 – 08004 Barcelona > Com arribar-hi

Preu: 16€ (consulta els descomptes propis del Mercat de les Flors)

Entrades 

Pack HH5 amb descompte per als espectacles del cicle programats al Mercat de les Flors

La dansa i la coreografia deixen empremtes que romanen al cos durant molt de temps, la majoria de vegades són empremtes fantasmals que impliquen el record de moviments que segueixen habitant el cos. Daniel Linehan explora aquesta idea relacionant-la amb el seu propi cos i amb la història de la seva trajectòria com a ballarí i coreògraf. Aprofundeix en 19 anys de treball coreogràfic i descobreix fragments que segueixen presents al seu cos, donant com a resultat una coreografia sobre el pas del temps, que reconeix la seva inevitable inscripció al nostre present.

El treball coreogràfic del nord-americà Daniel Linehan va cridar l’atenció del públic per primera vegada el 2004 amb el solo Digested Noise. El 2005 i 2006 va treballar amb quatre ballarins més per crear The Sun Came i Human Content Pile. El seu solo Not About Everything es va estrenar el 2007 i s’ha presentat en més de 75 espais. El 2010, Linehan va completar el Research Cycle a l’escola P.A.R.T.S de Brussel·les. Ha creat més de 15 produccions a Bèlgica. Linehan també ha desenvolupat Vita Activa, un projecte participatiu per a 40 persones desocupades, i el llibre A No Can Make Space, que recull i organitza les empremtes de deu anys de pràctica coreogràfica.

Concepte i performance Daniel Linehan / Dramatúrgia Vincent Rafis / Mirada externa Michael Helland / Suport escenogràfic 88888 / Disseny vestuari Frédéric Denis / Disseny il·luminació Elke Verachtert / So Christophe Rault / Producció Hiatus (Brussel·les) / Coproducció DE SINGEL (Antwerp, BE), Kaaitheater (Brussel·les) / Residències Art Centre BUDA (Kortrijk, BE), Kaaitheater (Brussel·les), deSingel (Antwerp, BE), Vooruit Arts Centre (Ghent, BE). Daniel Linehan, Hiatus, ha estat Creative Associate a deSingel International Arts Campus (Antwerp, BE) amb el suport de les autoritats de Flandes entre el 2017 i el 2021.

www.hia-tus.org

Dins el cicle Hacer Historia(s) V del 17 al 29 d'octubre de 2023.

Video