RESIDÈNCIES EN DIÀLEG AMB HACER HISTORIA(S) V

LaPoderosa - Events
Residence
Data/hora 
Monday, 18 September, 2023 - 09:00 to Wednesday, 18 October, 2023 - 18:00
Practical info 
  • Residència d'Esther Rodríguez-Barbero del 18 al 29 de setembre a Fabra i Coats: Fàbrica de creació
  • Residència d'Inka Romaní del 2 al 13 d'octubre a Fabra i Coats: Fàbrica de creació
  • Residència de Clara Pampyn del 9 al 18 d'octubre a Nau Ivanow

Prèvies al cicle i amb ressonàncies dins ell La Poderosa acull tres residències de creació en diàleg amb Hacer Historia(s) V, ja sigui per les temàtiques que estan treballant les artistes o perquè hi haurà algun tipus d'obertura dins la programació:

- Esther Rodríguez-Barbero amb el projecte Ciborgmística: electromagnetic wisdom: Entendre el cos com una tecnologia, fet de sensors i receptors que es deixa moure per les forces invisibles que conformen la matèria.

- Clara Pampyn amb el projecte Las bailarinas no tocan el cielo: Un projecte escènic de recerca, mediació i creació que té com a objectiu fer visible la feina de les intèrprets en dansa o en les arts del moviment en contextos contemporanis. Aquesta residència ha comptat amb una convocatòria oberta per a participants i també s'obre al públic en format escènic dins el cicle (dimecres 18 d'octubre a les 18h a la Nau Ivanow).

- Inka Romaní amb el projecte Fandango: Una posada en comú de diversos vocabularis com el de la dansa tradicional i la dansa urbana en un exercici de rematerialització de la memòria. Aquesta residència comptarà amb una obertura informal a Fabra i Coats: fàbrica de creació el divendres 13 d'octubre a les 13h.