ALBERGUE, conmoció i dol

LaPoderosa - Events
Laboratori
Data/hora 
Wednesday, 31 January, 2024 - 10:30 to Thursday, 1 February, 2024 - 17:30
Practical info 

Dies: 31 de gener i 1 de febrer


Lloc: Hangar (Emilia Coranty 16, 08018 Barcelona)

Activitat a porta tancada

Amb la complicitat de: Penguin Random House, Caniche Editorial, Anagrama, Consonni i Ladelfín.

Micro residència col·lectiva per creuar investigacions, experiències i creació entorn de la mort i el dol amb DU-DA, Isabel de Naverán, Marta Echaves, Arantxa Martínez i Sara Torres.

Hangar i La Poderosa obren un espai-temps per connectar entre si diferents pràctiques en relació amb la mort i el dol. La trobada reuneix durant dos dies autores que des de llenguatges, ancoratges i escales diferents han abordat, o han fet amb, la commoció de la mort: DU-DA (col·lectiu format per Clara Piazuelo i Sarai Complit que interroga les nostres maneres de cohabitar per imaginar presents i futurs possibles); Isabel de Naverán (investigadora a la cruïlla entre art, coreografia contemporània i la performance); Marta Echaves (investigadora i programadora a la intersecció entre art, història i escriptura); Arantxa Martínez (artista, ballarina i performer) i Sara Torres (poeta i novel·lista).

De vegades, acompanyar la investigació o els processos creatius, denominador comú entre Hangar i la Poderosa, consisteix a identificar els símptomes —en aquest cas els d’un món que travessat per, i no obstant dissociat respecte a la mort o el que mor— i ajuntar a qui els estan atenent per propiciar el coneixement i suport mutus. Aquesta trobada és un entorn de recerca que, per ara, no és obert al públic.

Dies: 31 de gener i 1 de febrer
Lloc: Hangar
Activitat a porta tancada

Amb la complicitat de: Penguin Random House, Caniche Editorial, Anagrama, Consonni i Ladelfín.