CLÁUDIA MÜLLER proposa ARTISTAS SIN TRABAJO NORMAL ● PEPA 2024

LaPoderosa - Events
Trasnmissió
Data/hora 
Thursday, 16 May, 2024 - 17:00 to 20:00
Friday, 17 May, 2024 - 17:00 to 20:00
Saturday, 18 May, 2024 - 17:30 to 20:00
Practical info 

LLOC: FABRA I COATS( planta 3 )

<M> : Sant Andreu

Aportació 
gratuit
Artistes 

Aquest laboratori és una invitació a la comunitat d'artistes de Barcelona amb el desig de generar context i eines per dialogar sobre la tasca de les artistes, les seves condicions de treball i el seu paper en la societat. La Claudia proposa tres trobades entre artistes per reflexionar sobre la nostra professió. Què fem? Com ho fem? Per a qui? Amb qui? I què passa si no tenim feina, algú ens necessita? Mitjançant lectures, diàlegs i pràctiques, fabularem conjuntament el present-futur de la feina de les/els artistes.

 

Obert a artistes de qualsevol disciplina (a partir de 18 anys, sense límit d'edat)

És recomanable participar en les tres trobades.

 

Clàudia Müller és artista amb treballs artístics en dansa, performance i vídeo. Doctora i Mestra en Arts per la Universitat de l'Estat de Río de Janeiro/Brasil. Professora del curs de Dansa de la Universitat Federal de Uberlândia/Brasil. També actua com a curadora de festivals de dansa i performance.

La proposta de Clàudia Müller compta amb la participació de Renan Marcondes, doctor en Arts Escèniques per la Universitat de São Paulo/Brasil. La seva formació interdisciplinària inclou Llicenciatura i Màster en Arts Visuals i Especialització en Història de l'Art. Les seves obres formen part de les col·leccions del Museu de Arte do Rio (MAR), Museu de Arte Contemporânea de Ribeirão Preto (MARP) i Pinacoteca de São Bernardo do Campo.

 

inscripcions :: info@lapoderosa.es