Mar Medina

LaPoderosa
Artista

Mentre es gradua en història de l'art per la Universitat de Barcelona es forma com a ballarina en diferents ciutats europees, al Movement Research de Nova York i amb la SITI Company d'Anne Bogart. El seu interès més ampli pel coneixement del cos en moviment la porta més tard a estudiar tècnica Alexander.

Ha treballat amb les companyies Iliacan, Théâtre de l'Archipiel, Compagnie Taffanel i Headlong Dance Theater i ara ho fa amb la companyia danesa de site-specific hello! Earth. Més interessada en els processos que en els successos comença a ocupar-se en la transmissió de coneixements i a col·laborar en altres projectes de caràcter independent al costat d'Anika Burton, Tirso Orive Liarte o Aimar Pérez Galí. El seu treball en solitari es nodreix de les dues activitats. La seva última peça per a escena, Hit-and-miss-take, al voltant de com interactuen cos i memòria durant l'error, va ser estrenada a la segona edició del festival IN SITU.

"Actualment desenvolupament meus projectes a La Poderosa, espai per a la dansa i els seus contaminants, i part del procés de recerca dut a terme fins al moment ha estat visible sota diferents formes en l'última edició de IN_Prescindibles 2015 i també en Antic Teatre. En ell, sota el títol Durant El Recorregut Intent Diverses Aproximacions, s'uneixen diverses pràctiques que, generant situacions que no fan distinció entre els mitjans i els fins, busquen desplegar diverses habilitats de manera simultània en un intent d'eludir l'automatització i provocar l'emergència d'altres articulacions del discurs ballat. Fins ara ha estat un entrenament diari compartit, una posada en escena, una xerrada i un laboratori en el marc del MovLab a la Casa Encendida (Madrid). Sóc resident a Graner, centre de creació de l'cos i el moviment, al costat de Clara Tena i Aimar Pérez Galí desenvolupant SUSANA: una investigació en format metodologia / joc que vol ajudar a pensar i parlar al voltant de processos creatius i que vam iniciar en una estada a el Centre Coreogràfic Nacional Roubaix Nord-Pas de Calais acompanyades de Carme Torrent.

La meva atenció apunta en aquest moment cap a una mena d'actualització del concepte de resistència a Administrar l'fer líquid de manera indisciplinada. "