FEM CUA _ Joana Serra Forasté i Urša Sekirnik

LaPoderosa - Events
Performance
Fecha/hora 
Domingo, 11 Octubre, 2020 - De 17:00 hasta 20:00

Fer cua és un acte quotidià que situa el nostre cos en un estat determinat, ens obliga a parar i esperar, i ens posiciona en condicions de poder o vulnerabilitat depenent del context i del seu objectiu. Fent cua és el nou projecte d’investigació de Joana Serra i Urša Sekirnik, un espectacle itinerant on l’experiència del públic és al centre de la recerca i que pren com a base l’acció de fer cua.

Creació i realització: Joana Serra Forasté i Urša Sekirnik

Dramaturgia: Carlota Grau Bagès

Espai escènic: Mercè Lucchetti i Joana Serra

Espai sonor: Joan Cot Ros

Suport tècnic: Sergio Roca Saiz

Vestuari: Urša Sekirnik

Traducció: Judit Obach i Katja Kosi

Producció: Emanat, Institut per al desenvolupament i afirmació de la dansa i l'art contempòrani

Co-producció: Antic Teatre, Espai de creació, Barcelona

 

Amb suport de: KUD NUM, La Visiva, La Poderosa, l’Estruch - Espai de creació de les arts en viu, JSKD - Public Fund for Cultural Activities, Ljubljana

 

Urša Sekirnik es va graduar a SEAD (Salzburg Experimental Academy of Dance) al 2011 i treballa com a creadora, performer, ballarina i docent. Al 2010 esdevé cofundadora de KUD NUM, un col·lectiu artístic multidisciplinar i una productora amb seu a Škofja Loka, Eslovènia i a partir del 2019 forma part de l’equip de La Visiva, espai de creacićo. Actualment està col·laborant amb el col·lectiu Big Bouncers dins dels projectes OVNI i Jungla, i en els ùltims 10 anys ha creat varies peces i en col·laboracićo amb altres artistes. 

Joana Serra Forasté, creadora interdisciplinar que treballa la llum, l’espai i el cos dins les arts escèniques i la instal·lació. Licenciada a Salzburg Experiemental Academy of Dance (SEAD) i com a técnica de il·luminació d’espectacles a Éscenica Técnica, Granada. Els últims 7 anys és diseñadora de llums d’espectacles escènics. Des del 2018 codirigeix la compañía Animal Religion. Actualment treballar en el projecte personla Range of Grey entre instal·lació i performance i d’altres col·laboracions.