Double You Single View I MAGALÍ CAMPS

LaPoderosa - Events
Performance
Fecha/hora 
De Viernes, 19 Abril, 2024 - 19:00 hasta Sábado, 20 Abril, 2024 - 19:00
Información práctica 

Lloc: Fabra i Coats Fabrica de Creació / Planta 3

<M> Sant Andreu

> ENTRADES

Aportación 
8€
Artistas 

Double You Single View és un projecte coreogràfic de caràcter escènic i performatiu basat en la comesa de la veu i la corporalitat per desplegar dispositius de representació i pensament. Guiat per pràctiques artístiques brotades durant els darrers anys, el projecte consisteix en la creació i producció d’un relat coreogràfic en solitari. Magalí Camps fa conviure el so i el cos com a dispositius escènics per  tractar imatges performatives que circumden entorn l’eròtica femenina, la sensualitat i les relacions de poder – a través de la intimitat i l’humor. Assajant pròpies i noves narratives en la recerca de la relació potencial entre la veu i el cos, el projecte vol indagar en el treball vocal i de la paraula dins l’espai escènic, i la seva interrelació amb la performance.

Double You Single View contempla la relació i frontera entre l’interior i exterior, essent l’exterior no només el subjecte humà sinó també entorns circumdants – com la natura i altres fisicalitats materials. Aquests elements són desplegats en el relat escènic, textual i vocal, i qüestionats per la intèrpret. On és el llindar de la meva corporalitat? És la meva veu part del meu cos? O, al moment de materia-litzar-se en veu alta, ja no forma part de mi?
Mitjançant referències com Another hole de Sara Gebran i Songs for living / Songs for dying de Korakrit Arunanondchai, practico i treballo els inicis i finals. On s’origina la meva veu? Què travessa per ser produïda? On acaba el meu cos? Com s’interrelacionen aquests dos elements? L’eix des d’on m’oriento es basa en entrades i sortides: les cavitats, forats, orificis del meu cos, de la meva veu, de les creences amb les quals em vinculo – amb consentiment o sense. On comença la parla? Quan esdevé cant? És la repetició i l’estructura d’aquesta, el que genera una cançó? Quan acaba el que acaba? Com traspassa la meva veu, l’oïda de l’altre?

És per això que la seva formalització es planteja com un híbrid entre la dansa i el relat acústic, el dins i el fora, per tal de diluir les fronteres temàtiques i les seves respectives pràctiques artístiques.