Página La Poderosa
Acció social des de La Poderosa
PRESENTACIÓ DEL PROJECTE A LA CALDERA (c/Torrent d'en Vidalet, 43 - BCN)
Dissabte 10 i diumenge 11 de desembre a les 20h -entrada gratuïta-

PROJECTE ACTUAL

Per segon any consecutiu, La Poderosa participa en un projecte de caire social.

Tu Cuerpo/El mío és una acció poètica i política, i, a la vegada, una iniciativa concreta per a la integració social. Inclou en un mateix marc a tres dones coreògrafes -Karin Elmore, Mònica Muntaner y Montse Colomé- i a dones treballadores i immigrants provinents de diverses cultures. Arrel d'aquesta trobada es desenvoluparà un treball de pràctica escènica.

La primera etapa del treball es va realitzar del 25 al 30 de juliol a La Poderosa. La presentació pública del projecte tindrà lloc els dies 10 i 11 de desembre a La Caldera (c/Torrent d'en Vidalet, 43 - BCN).

Tu Cuerpo/El mío és un projecte concebut per Karin Elmore i realitzat, en aquesta ocasió, en col·laboració entre La Caldera, La Oveja Negra i La Poderosa. Anteriorment aquest projecte es va presentar a Lima (Perú) i a Madrid.

Amb el suport de:

PROJECTES PASSATS

El 2010 fem realitat un desig de fa temps: utilitzem la creació en dansa com a vehicle de integració social.

El projecte "La Dansa com a teràpia per la reintegració personal i social: el grup com eina d'inclusió" estableix un pont entre professionals de la dansa de La Poderosa i de la Dansa Moviment Teràpia del Club Social Gramenet (Fundació Funamment) amb seu social a Santa Coloma de Gramenet.

Amb aquesta col·laboració pretenem apropar al col·lectiu amb trastorn mental sever el llenguatge artístic i creatiu mitjançant el moviment i la dansa, oferint-los la oportunitat de desenvolupar-se dins un procés de creació i d'aprofitar activitats lúdiques i de socialització per aconseguir una major vinculació i participació amb l’entorn i la creació de vincles afectius, amb un objectiu d’inclusió social.

Amb la col·laboració de:
    

Amb el suport de: