Página La Poderosa
TO-GET-HER(E)
 Aquest Projecte o pràctica estesa en el temps és un divertiment creat per Aitana Cordero i Quim Bigas per plaer i pel senzill motiu de tocar-se i estar junts. Durant 5 anys han estat Investigant, des de la proximitat i La distància, Jugant a "cuidar-se" i preguntant-se ; "I si vam decidir no deixar de estar junts?", "Que és: si ens separem?".
(Joc de Paraules en anglès que, de manera molt maldestre i imprecisa, es podria traduït com "Arribar a Aquí-Aconseguir-Junts").

To get her(e) és una col · lecció d' esdeveniments, "coses" i records entorn del tema de la fidelitat entre dos cossos. És més una pràctica, fisicalitat, un projecte personal compartit amb unpúblic per consolidar una relació d’amistat.

La fidelitat de la que parla aquet projecte no té valors morals, no es refereix a la fidelitat d'una parella, no és bona ni dolenta, recomanable o una puta merda.

La fidelitat que investiga es un entrenament, un objectiu, un curro i té friccions, paradoxes, distòpies i preguntes obertes. És una acció en present continu, un procés en procés, que es defineixi i qüestiona cada segon, és una inversió, un benefici perdut, "estar per estar així , sense mes, ... sense menys”

La fidelitat que Interessa en aquest projecte és la de dos cossos explorant el concepte "actualitzar", actualitzar el desig i el tenir que continua junts. La fidelitat com a practica, com a limitació, com a imposició i com activitat de canvi continu. Aquest procés examina les negociacions, estratègies, papers, friccions i conseqüències de l'estar activitat.

I per dos "Cossos" no es parla o refereix només als cossos de Quim i Aitana, no solament als cossos físics, si no també al cos de l ́espectador "Ser", El cos de l'espai performatiu, el cos de les institucions, eL cos de dos espais diferents, el cos del Íntim i del públic, l ́hermètic i el compartit ... i de com "aquests cossos”, tots, poden relacionar-se a través de la fidelitat, de tenir que estar junts.

Aquest Procés necessita a més a més , sempre, a un Públic, observador, un tercer, amb els seus ulls i la seva pell, preguntes, Imaginació, la seva fam i el seu somni endarrerit per completar l'experiència realitzada.

En cinc anys , aquesta trobada ha produït un repertori heterogeni: Danses, balls, una tècnica, una peça teatral, diversos esdeveniments performatius, molts plats cuinats, mil cartes d'amor i desamor, una Col·lecció de fotos, vídeos, tres composicions musicals per a piano, un Jardí,un bosc, diverses derives públiques, dos conflictes profunds, xerrades, conceptes, preguntes, teràpies, una aplicació per a Iphone, un Judici fictici, una eina per robar en hamburgueseries i un sense fi de "senseful and non sense" out comes.

La trobada de Quim i Aitana a La Poderosa és una oportunitat més per compartir aquell vocabulari i pràctica amb nous observadors esperant que això generi una experiència per afegir en el repertori promiscu i heterogeni d'aquest "estar junts".

LINKS 

  • Aitana y su pensar
  • https://vimeo.com/101709058
  • canal videos en Vime
  • https://vimeo.com/user404436/videos
  • otros hablando de Aitana
  • https://vimeo.com/9904266
  • https://vimeo.com/98480440
  • www.aitanacordero.com

Idea i Pràctica: Aitana Cordero i Quim Bigas
Música: Aitana Cordero i Quim Bigas, Juntament Amb la col · laboració de Radiohead

Realitzat Amb la col · laboració i Suport de, entre altres: TheaterSchool en Amsterdam, La Porta en Barcelona, Espai de Creació Azala en LaSierra, Teatre Leal en Tenerife i Danse Hallerne en Copenhagen.

FECHAS

25-10-2014 al 26-10-2014
sábado, domingo
21:00h

Entrada: 8€

Dates

25-10-2014 al 26-10-2014
dissabte, diumenge
21:00h