Página La Poderosa
Convocatòria IN_Romeria (15 i 16 de juliol de 2011)
Totes aquestes cançons meravelloses que heu creat per alguna de les vostres peces o les que mai hem sentit…Només us demanem una cançó!!!

Hola amics i amigues artistes,

Ens posem en contacte amb vsaltres per explicar-vos una idea que hem tingut per a les properes trobades IN_formals que seran molt especials.

Es realitzaran els dies 15 i 16 de juliol i ho anomenarem IN_ROMERIA. Consisteix en un recorregut per diferents espais de treball i creació de la ciutat: El local de Raravis, Espacio Práctico, Elclimamola, La Piconera, La Porta----casa i La Poderosa, reivindicant així la seva força i visibilitat perquè, mentre tenim espais per treballar, tindrem espais de pensament, per generar, mostrar i trobar-nos.

I aquí va la proposta per tots vosaltres:

El final de la Romeria serà a La Poderosa on s'arribarà a la nit després d'haver vist uns quants treballs…..La Poderosa es convertirà una vegada més en La Cantinita, però amb una novetat:

I FESTIVAL DE LA CANÇÓ PODEROSA 2011

Aquí és on entreu tots vosaltres:

Totes aquestes cançons meravelloses que heu creat per alguna de les vostres peces o les que mai hem sentit…o les primícies que teniu a la màniga a punt d'explotarrrrrr

Generarem entre tots un espai….informal, una mica cabaret i molt undergroundddddd.———-

Només us demanem una cançó!!!

Feu-nos saber al més aviat possible si us agrada la nostra proposta i si voleu participar en aquesta ocasió tan especial per al món de la música…i, sobretot, si el dia 16 de juliol estareu a la ciutat.

Esperem ansioses i entusiasmades les vostres propostes per anar elaborant El cançoner…

Petons i abraçades per tots,

Les noies de La Poderosa

Dates

15-06-2011 al 16-06-2011