Página La Poderosa
La Poderosa a Dansalona 2012: activitats gratuïtes
15 i 16 de setembre, classes obertes

Dansalona arriba aquest any a la seva tercera edició amb més força que mai. Un esdeveniment cultural amb Barcelona i la dansa com a denominadors comuns, que respon a la voluntat de compartir experiències i emocions amb un llenguatge universal i plural com és la dansa. Organitzat pel Mercat de les Flors, Dansalona inclou la celebració dels Espais en Dansa, una proposta de caràcter festiu que us convida a interactuar en els diversos espais, amb una selecció de diferents disciplines de dansa.

Dintre d'aquest Espais en Dansa, La Poderosa us convida a:

- una classe oberta a tots els públics amb Silvia Sant Funk, el dissabte 15 de setembre, de 11 a 13hSi us agrada l'experiència, Silvia estarà oferint el curs "Danzas anónimas", del 17 al 21 de setembre a La Poderosa. +info
Després de la classe obrirem la Cantinita para prendre alguna cosa.

- una classe oberta amb Cristina Martí, per moure'ns i jugar en família, dirigit a nens i nenes d'1 a 3 anys. El diumenge 16 de setembre, d'11 a 12h.Un taller per crear un espai obert de relació social on compartir pares i fills, on floreixin les individualitats dels petits i dels grans. Moure’ns junts, ballar, experimentar, encuriosir-se, gaudir, desaprendre, cantar, parlar, escoltar, descobrir, construir, reconstruir, divertir-se i observar.
Després de la classe obrirem la Cantinita per prendre alguna cosa.

Us agrairem si podeu reservar la vostra plaça (indiqueu per quin dia): info@lapoderosa.es

+info sobre Espais en dansa

Dates

15-09-2012 al 16-09-2012
Espais en dansa
Espais en dansa