Página La Poderosa
FeedINback_el destape (21 d'abril 2011)
"Mu-To" de Laida Azkona i Verónica Eguaras
FeedINback es despren de les trobades IN_formals que hem anat presentant els darrers anys. Amb aquesta i les futures edicions del FeedINBack volem apropar-nos als treballs d'una manera més analítica i reflexiva:

Laida Azkona i Verónica Eguaras ens obren el seu procés de creació Mu-To al nu.

Us convidem a acompanyar-les i a participar de manera activa com espectadors, ens trobarem i dialogarem amb elles després de la presentació.

El projecte MU-TO és de caràcter híbrid i es nodreix de diferents disciplines. El  cos i l'acció efímera de les arts escèniques; la visió estètica i l'exploració audiovisual de les arts plàstiques i la investigació teòrica. Mu-To reinventa la seva realitat a través del presenta, del passat i de l'extranyació d'allò quotidià.

Es formalitza com un projecte de dansa pel valor que li dóna a la gestió de l'acció en la seva relació amb el temps i l'espai. Però es constitueix horitzontalment com un guió literari, una autobiografia de creació col·lectiva, un quadern de bitàcora del procés creatiu, un documental, un poema visual i un estudi del cos en moviment. A més a més, desvetllaria les regles del joc de la creació.

Més informació sobre MU-TO: http://mu-to.blogspot.com/
No és necessària reserva prèvia. Aforamnt limitat.

Dates

21-04-2011 al 21-04-2011