Página La Poderosa
FeedINback_el destape
NATURALEZA ARTIFICIAL, d'Amaranta Velarde - 21/09/11, 20h

FeedINback es despren de les trobades IN_formals que hem anat presentant els darrers anys. Amb aquesta i les futures edicions del FeedINBack volem apropar-nos als treballs d'una manera més analítica i reflexiva:

NATURALEZA ARTIFICIAL, d'Amaranta Velarde

Què significa ser natural? On comença a sorgir l'artificial i acaba el natural? Existeix realment una separació entre els dos conceptes? Serem éssers artificials per naturalesa? Amb aquestes preguntes en ment i notant una certa obsessió creixent per la necessitat o l'exaltació ingènua de la tornada a la naturalesa, inicio un estudi sobre l'apropiació del natural. Buscant el límit entre allò fictici, allò que és produït i allò que existeix per si mateix.

Amaranta Velarde
treballa com a intèrpret, col·laboradora i assistent del coreògraf Bruno Listopad (www.disjointedarts.com) en produccions, laboratoris i instal·lacions a Holanda fins al 2010. Treballa també per Giulia Mureddu, Jochem Stechman, Lyat Waysbort i Anna Kontzesky, entre d'altres. En el 2010 realitza el seu primer solo Eclipsi, presentat a Amsterdam i Groningen. Es trasllada a Barcelona i treballa com a assistent coreogràfica amb Rita Vilenha al programa de la Caldera Mov|i|ment per al Grec.

Data i horari: 21 de setembre a les 20h.
No és necessària reserva prèvia. Aforament limitat. Activitat gratuïta.


René Magritte

Dates

21-09-2011 al 21-09-2011
20:00h
X