Página La Poderosa
IN_Romería
15 i 16 de juliol de 2011
IN_romeria és una extensió dels cicles IN_formals que La Poderosa organitza des de l’any 2003 per donar un espai de pràctica i visibilitat a treballs escènics en procés.
IN _romeria proposa un recorregut per espais independents de treball, creació i assaig de la ciutat, diversos en la seva activitat i funcionament. Tots ells gestionats per artistes i amb els nous llenguatges de la dansa i les arts escèniques com denominador comú.
IN_ romeria sosté la idea que mentre tinguem espais físics de treball, tindrem espais de pensament per generar, mostrar i trobar-nos.

Preus:
Abonament recorregut sencer: 10 €
Entrada per espai: 3 €
Menú dinar a El climamola.doc: 12 €

Compra anticipada abonaments:
La Porta. C/Sant Germà, 5 3a planta. Dll-Dv, 10-18h
La Poderosa. C/Riereta, 18 2a planta. Dll-Dj, 9-14h
Raravis. C/Riera d'Horta 38, 1ª. Dll-Dv, 10-14h i 16-18h
La Piconera. C/Sancho Marraco, 6. Dll-Dv, 9’30-17h

Aforaments limitats

"Decía el eléctrico Picasso que él no terminaba los cuadros sino que los dejaba... Y es que, a diferencia de un puente o una intervención quirúrgica, es posible en el arte tomar instantáneas del proceso de creación que perfectamente ya podrían ser obras terminadas. Es esa la oportunidad con algunas de las piezas aquí presentadas, partes de procesos más grandes o, simplemente, proyectos en ciernes. IN_Romería alude al sagrado (que es lo mismo a pagano) concepto de peregrinación que busca el lugar del santo o la santa, pero con la irreverencia propia de las expresiones que bullen hoy en día. Parte del In_Formals, de La Poderosa, aquí valen muchas cosas, como probar y equivocarse, ambos términos muy volátiles y que aquí corroboran su relatividad. ¿Quién, en realidad, se “equivoca” o “prueba”? Depende del resultado, ¿no?"
Francisco Estrada (Le Cool, 14/07/2011)

 

 

 

Dates

15-07-2011 al 16-07-2011

Programa

 • El Local de Raravis
  Divendres 15 de juliol, 20h. C/de la Riera de Horta, 38-1ª 08027 Barcelona

  LA MAJA DESNUDA DICE (Treball inacabat) / Aina Alegre
  Projecte que té com a punt de partida una reflexió sobre la noció de “figura” i seves possibles declinacions.
   
  ENTRESÒL / Neus Villà
  Segona part d’un procés que es va presentar a l’Aula Oberta de La Caldera a 2010. Un paisatge d’emocions i associacions.

  “1/4, 1/2, 3/4, 4/4” / Ariadna Rodríguez (Peça tèxtil - Andrea Vicente)
  Segon procés del projecte presentat al cicle Corpologia organitzat per GresolArt i Universitat de Girona. Un recorregut on uns violins construeixen l’espai i el temps.

  ENTRE-VISTA / Carla León Instal·lació performativa de la peça ElvestidoPreciso . Segona de tres etapes del projecte “A Escondidas”. Instal·lació-acció
   
 • ESPACIO PRÁCTICO
  Dissabte 16 de juliol, 12h. C/ Tarros, 3 Baixos 08003 Barcelona

  CONCERT PER LLOCS INUSUALS I FORMATS ÍNTIMS (acció musical) / SEF

  Sef és l’alies musical en solitari de Christian Fernández Mirón, amant dels instruments diminuts i obsessionat amb aprendre a xiular. Volcat a la música en viu, especialment a llocs inusuals i formats íntims (salons, perruqueries, gimnasos...).

  Web:http://www.fernandezmiron.com/es/proy/sef.htm
   
 • ElClimamola.doc
  Dissabte 16 de juliol, 14'30h. C/Salvà, 45 baixos 08004 Barcelona

  Presentació de Elclimamola doc: espai d’exposició i documentació de les arts performatives (amb buffet "morning glory").

  14’30h Presentació de l’espai i aperitiu
  15h Buffet Morning Glory (amanida mexicana, ceviche (peix cru) peruà, salgados, vi, postre i cafè)

  Amb la presència de Bistu, artista convidat per crear el clima.
   
 • La Piconera
  Dissabte 16 de juliol, 18h. C/Sancho Marraco, 6 08004 Barcelona

  El cosmonauta de la Unió Soviètica Sergei Avdeyev, durant l'era de l'estació espacial MIR va romandre un total de 748 dies, dividits en tres viatges, orbitant la Terra a 27 mil quilòmetres per hora constantment i per conseqüència "viatjant", relativament als humans en terra, 0,02 segons al futur.

  "El pilot d'avió sap molt bé que el més perillós és fer cas a aquella afectuosa recomanació que un dia li va fer la seva mare: "fill meu, vola baix i a poc a poquet"".
  VDO

  Durada: 45 min. aprox.

  Web: www.laviuda.net
   
 • La Porta ---- casa
  Dissabte 16 de juliol, 20h. C/Sant Germà 5, 3. 08004 Barcelona

  OBSERVEN COMO EL CANSANCIO DERROTA EL PENSAMIENTO / El Conde de Torrefiel
  Amb la col·laboració de: Espais Còmodes'11 - La Porta

  "Un dia vaig descobrir que la veritat de les coses apareix després d'una nit sencera sense dormir. Llavors em vaig passar un any sencer despert, volent conèixer-lo tot.
  Avui fa exactament un any que vaig decidir no tornar a dormir mai.Després de tot aquest temps he vist el paisatge auster, pròxim a un estat sense corrupció, que lentament es desintegra per falta d'estímul intel·lectual."

  El Conde de Torrefiel és un grup d’artistes que s’ha aplegat a Barcelona per fer teatre. Les creacions d’el conde de torrefiel tenen un punt de partida en l’art plàstic, la literatura contemporània i la performance. El seu treball és confrontar realitats i transcendir els paràmetres del llenguatge verbal per convertir les constants de la comunitat en poesia escènica.

  Web: www.elcondedetorrefiel.com
   
 • La Poderosa
  Dissabte 16 de juliol, 22h. C/Riereta, 18 2a planta 08001 Barcelona

  El tram final de La Romeria serà a La Poderosa on s’hi arribarà per la nit, després d’haver vist uns quants treballs...
  La Poderosa se convertirà, una vegada més, en La Cantinita però aquesta vegada amb una novetat:

  I FESTIVAL DE LA CANÇÓ PODEROSA 2011

  _copes_tés_canyes_tequil·les_vinets_música_i alguna cosa per picar!