Página La Poderosa
MIS -moviment d’insurrecció sonora-
MIS -moviment d’insurrecció sonora- és un col·lectiu musical d’avantguarda integrat per 9 músics i un director que provenen del clàssic, del rock, del jazz i del contemporani. MIS utilitza la improvisació conduïda a través d’un sistema de signes i consignes que dóna lloc a una obra musical única i irrepetible.

Influït per les propostes de músics com John Zorn, John Cage, Walter Thomson o Frank Zappa, MIS promou l'esperit de llibertat, de joc i d'expressió musical genuïna.

MIS es va formar fa dos anys amb l’objectiu d’investigar en aquest llenguatge. En la seva trajectòria s’interessa per diferents disciplines i en les sinèrgies artístiques que poden resultar del treball comú entre aquestes, com és la dansa i texes literaris


El col.lectiu MIS ha realitzat tot tipus de concerts, concerts fusionats amb dansa (amb Sol Picó i Vero Cendoya), col·laboracions (amb Dj’s i música electrònica), tallers adreçats a músics i no músics i han enregistrat nombroses composicions i la gravació "La balada del 84 (sobre textes de George Orwell) editada per Discordian Records.

David García: Direcció

Mireia Tejero: Saxo alt

Lluís Vallès: Saxo tenor i bariton

Dàcil Lòpez: veu

Mariona Segarra: Veu

Maribel Rivero: Contrabaix

Júlia Pérez: Violoncel

Mercè Ros: Bateria

Montserrat Massaguer: Piano i teclat

Adele Madau: Violí elèctric

Dates

22-02-2015
diumenge
22-02-2015
diumenge
Hora: a las 13h / diumenge de vermut Bo d´ajut : 5€