Página La Poderosa
Mover el cuerpo. Políticas (herramientas) de uso, pensamiento y discurso en la acción coreográfica.
Conduït per Carmelo Salazar (a La Porta ---- casa)

Amb la participació de Carme Torrent, Bea Fernández, Paz Rojo, Sergi Fäustino, Ohiana Altube, Raquel Rodríguez, Masu Fajardo i Carmelo Fernández
Seminari organitzat per La Poderosa i La Porta


Carmelo Salazar és professor resident a La Poderosa des de l'any 2005, impartint laboratoris i cursos intensius centrats en la seva pràctica i metodologia mover el cuerpo, una investigació creativa i desenvolupament pedagògic iniciat al 2001.

En aquesta ocasió proposem a Carmelo un seminari d'estudi i reflexió, acompanyat de ballarins i coreògrafs professionals seleccionats per ell mateix prèviament, que li permeti aprofundir, des de la pràctica, en aquells aspectes més avançats o específics de la seva investigació creativa i desenvolupament pedagògic.

Divendres 8 de juliol, 19 h: PORTES OBERTES

OIENTS:
Obrim la possibilitat d'assistir i acompanyar el procés teòric i pràctic d'aquest seminari amb una durada de 6 dies i un total de 36 h de treball.

Dates i horaris: 1,2,4,5,7 i 8 de Juliol, de 16* a 21h.
Lloc: La Porta. Sant Germà, 5 3a planta
Inscripció: 100 € / 80 € per a socis de l'APDC

Per apuntar-se, envia'ns un email a info@laportabcn.com amb el teu nom, cognom i telèfon de contacte. El pagament s'ha de fer en efectiu el primer dia del seminari, 1 de juliol de 2011.

*Pel bon funcionament del seminari els interessats només podran accedir en l'horari d'inici de les sessions

Dates

01-07-2011 al 08-07-2011
16:00h a 21:00h