Página La Poderosa
OPEN CALL | CONVOCATÒRIA OBERTA
Data límit: 24/06/2012


Fa dos anys a la pràctica de creació escènica dirigida per Nilo Gallego rock around the space vam muntar una gran banda de rock en La Poderosa; vam assajar, vam versionar tots junts algunes cançons que ens agradaven. També experimentem amb algunes performances encara en estat embrionari que a ell li interessava compartir i, finalment, ens vam entretenir a les escales… i des del portal vam observar tot el que passava pel carrer, sense (o gairebé sense) intervenir…..Fotos de Mercè Moreno

La Poderosa proposa una convocatòria oberta per a totes aquelles persones que vulguin participar gratuïtament a la pràctica de creació express_intervenció urbana durant set dies sota la direcció del músic i performer Nilo Gallego, que desembocarà en una Romeria de carrer que transitarà per diferents carrers de la ciutat el dia 7 de juliol (Sant Fermín!)

A qui va dirigida?

Aquesta convocatòria va dirigida a tota persona interessada en la música, l'acció, l'escena, el divertiment i la investigació com a punt de trobada, de reflexió i de partida.

En què consistirà?

1) En la primera fase, els dies 29 i 30 de juny, de 17 a 20h (aprox.) tindrem la oportunitat d'apropar-nos a l'univers de Nilo, la seva manera de treballar, els seus interessos i eines, així com metodologies de treball.

A aquesta part ell l'ha anomenat:

Todos los trucos / Tous les trucs. Llegir més

2) La segona fase, del 2 al 7 de juliol, de 17 a 20h (aprox.) estarà més enfocada a la intervenció efímera de l'espai públic, creació express i construcció de la Romeria de carrer que transitarà pels carrers i places de la ciutat el dia 7 de juliol.

Requisits per participar
Envia'ns una petita carta de motivació, en la qual expliquis perquè t'interessa la pràctica de Nilo així com una petita ressenya de la teva activitat i/o trajectòria; no fa falta que sigui molt extensa, no és per valorar-te sinó més aviat per situar-te. També és molt important tenir el ferm compromís de participar en tota la pràctica. Envia'ns-ho a info@lapoderosa.es (data límit: 24 de juny).


* * * *

Nil Gallego
és músic, realitza performances en les quals l'experimentació amb el so és el punt de partida. En els seus treballs, que sempre tenen un component lúdic, busca la participació del públic i la interacció amb l'entorn i el quotidià. Toca la bateria, percussió i electrònica. Actualment treballa amb la Orquestina de pigmeos.
Llegir més

Dates

12-06-2012 al 24-06-2012