Página La Poderosa
PAS4SIT3 Pablo Rega i ChusDominguez
20 d'Abril / 21h

Par4sit3 és un projecte que investiga la relació entre llum i so, aprofundint al
món analògic basat en els primerencs principis del cinema, utilitzant com a fonts
dispositius de so no convencionals i la captació de la llum que aquests emeten per
generar imatges sincronitzades.

El treball proposat per a aquesta residència es divideix en diversos punts:
-La recerca i disseny de noves formes de generar so a través de dispositius de vegades autònoms que generen els seus propis cicles.
-Recerca de noves formes de projecció i tractament d'imatge, recorrent a principis de “cinema expandit” treballant amb l'element mes bàsic de la generació d'imatge,
la llum i la seva absència.
-La relació tant del so com de la imatge amb l'espai en el qual són representades.

Concebut com una acció per ser realitzada en directe, Parell4 sit3 no descarta les
possibilitat que aquesta derivi a ser representada en format instal·lació.
Parell4 sit3 és a més a més i sobretot una trobada entre el realitzador Chus Domínguez i el músic Pablo Rega buscant un espai per a la reflexió.

http://vimeo.com/84877198
CHUS DOMINGUEZ
Creador audiovisual que, sempre en l'òrbita del cinema de no ficció, ha anat estenent el seu treball a altres disciplines com el site specific, les arts escèniques, l'arxiu i el treball col·laboratiu en Internet. Els seus videocreaciones i peces cinematogràfiques han estat seleccionades en nombrosos festivals internacionals. Chus Domínguez treballa amb elements provinents directament de la realitat per construir a partir d'ells narratives que es troben entre el documental, l'experimental i el poètic, sempre a la cerca de noves maneres de representació del real. Part de la seva obra aprofundeix en la relació entre la imatge en moviment i les arts escèniques com la dansa, la performance i la música, a través de col·laboracions amb diferents artistes. Els
seus videocreaciones i peces cinematogràfiques han estat seleccionades en festivals internacionals com Oberhausen, Vila do Conde, Tampere, IndieLisboa, Cinespaña, Mediawave, Zinebi, Seminci, Huesca, Zemos 98, L’Alternativa, etc., i s'han projectat en en fòrums com CGAI, MUSAC, Reina Sofia, La Casa Encesa, Off LImits, Artium i cadenes com RTVE o Art.

PABLO REGA guitarrista i músic electrònic. Desenvolupa la seva activitat dins de la música improvisada i experimental. Ha tocat en nombrosos festivals i col·labora amb diverses formacions i projectes: "Pneumàtica" amb Alfredo Costa Monteiro, "IED8", "Pensen els peus" al costat de Nilo Gallego "Yavestruzcomoandamios" amb i Nilo Gallego, "Z1C0" amb LAR. Legido i Tom Chant, "AH-UNHA" assembli d'improvisació, "BRUITAGE" amb Tom Chant i Javier Carmona i "Banda Crebinsky" i "Reptilian Mambo". Realitza instal·lacions sonores col·laborant amb l'escultor i escenògraf Oscar de Paz, i peces
per a diferents festivals d'art i tecnologia. Ha col·laborat amb el col·lectiu "Binaural" a Portugal i a realitzat nombroses bandes sonores per a diferents companyies de teatre com Chevere (Galícia), Ladanaus (León), Los Corderos(BCN), Antiga i Barbuda (BCN), PlayGround (BCN) Diego Anido (BCN /Galícia), així com per diferents projectes de cinema i documental.

Ha dirigit formacions com l'orquestra O.m.e.ga (Santiago de Compostel·la) i la Banda de Improvisadores de Barcelona (BIB). Com a compositor realitza peces a partir de la manipulació i fabricació de dispositius de so presos de diferents fonts i materials, tant electrònics com a acústics investigant la relació entre so i espai.

http://pablorega.blogspot.com.es/

Dates

20-04-2014
21:00h