Página La Poderosa
SUBJECTE VISIBLE + SUBJECTE INVISIBLE | MASU FAJARDO
(Treball en process de creació)
Subjecte visble + Subjecte invisble és un construcció escènica en gerundi.
En aquesta peça el representat, el que representa i l'observador són una mateixa entitat i per tant en ella el cos és subjecte i objecte de l'acció.


La dramatúrgia que conté aquesta peça (protagonitzada per l'amic invisible comú
company dels nens i el seu doble) és una excusa per abordar un moviment cap a
fora de si mateix que potencia la consciència d'una exterioridadad. Un cos mogut pel que aquesta fora d'ell i per tant un cos alterat.
El cos ocupat en un continu es mobilitza i es descobreix a si mateix des de la
acció com a creador de la seva pròpia matèria de treball i es converteix en el formulador de la seva pròpia història de representació en temps present.

Pots veure més informació sobre altres treballs en www.masufajardo.com
pots contactar a masu.fajardo@gmail.com
cv
Artista Canària formada en Dansa Contemporània a Canàries (Centre d'arts
escèniques Teatre Victòria) i Barcelona. Ha realitzat cursos d'especialització en
Amsterdam i Lisboa (Real time composition) becada per a això per l'Cabildo insular. Ha estudiat Gestió cultural a la Universitat d'Alcalá d'Henares. Té estudis en Història de l'art per la LL i per la UB (1996-2000)
A Barcelona on viu de 2002-2011 va treballar amb diferents coreògrafs en el terreny de la investigació del moviment. Amb Carmelo Salazar del 2004 al 2008 amb Espacials (Mercat de les Flors, Montemor o Novo, Sala Metrònom, etc.) per altra banda destaca també el treball amb la coreògrafa Olga Mesa El cos proper al costat d'altres coreògrafs convidats de nacionalitat francesa i portuguesa, Strasbourgo. Va participar en MUGAXAON 08 com a artista convidada Arteleku (Bilabao) i Fundació Serralves (Porto)
Com ballarina intèrpret ha treballat amb alguns coreògrafs com Domink Borouki i ha estat intèrpret de la Cia Konic thr (llenguatges multimèdia interactius) amb els quals ha realitzat diversos espectacles presentats a Moscou, Mèxic, Casablanca, Ginebra, França i Nova York.
És a partir del 2009 que comença a desenvolupar el seu propi llenguatge escènic apropant-se al terreny del que performatiu. Dins d'aquest línia es troben; Espai triple sonor (per a una substància física inconcreta) Microficciones (com desaparèixer enescena) Simulació de buit, With-Out-you (Wou), Subjecte Visble + Subjecte invisble i Equilibris i altres coreografies. Actualment investiga sobre la deconstrucció com
camp per a l'acció creativa i col·lectiva conscient i Insisteix a anar trobant una
metodologia de treball en recerca d'un lloc-comú des del qual construir amb altres.
Com a comissària: fa els seus primers passos amb La Nit Collage amb joves coreògrafs de
diferents parts d'Europa a la Sala La Poderosa (Espai per a la Dansa i les seves
contaminants) a Barcelona o col·laborant a El Climamola (Espai per a la
documentació en dansa) en diferents activitats de l'espai expositiu, Barcelona.
Microcàpsules, Solar: https://solarizacion.wordpress.com/category/microcapsulas/Tenerifey en Trobades sobre cuerpoperformatividdhttp://cuerpoyperformatividad.wordpress.com/

Dates

21-11-2014 al 22-11-2014
divendres, dissabte
hora:viernes 21h / sábado 18h ( sesion para toda la familia!)