Página La Poderosa
Trobada Caníbal #1. Moure el pensament (16-17/04/2010)
16 i 17 d’abril de 2010 a La Poderosa
La Plataforma Caníbal proposa la primera d’una sèrie de trobades obertes i transversals al voltant de conceptes com el moviment, el cos i la representació. Espais de fricció on poder repensar i expandir la noció dominant a la dansa i generar una reflexió sobre els nous llenguatges, les polítiques del cos i la seva implicació a la societat. En aquesta ocasió, i partint de la presentació del llibre “La movilización global: breve tratado para atacar la realidad” de Santiago López Petit, proposem establir un apropament filosòfic a la idea de moviment i d’interrupció.

Programa:

  • Divendres 16 d’abril de 2010 (19′00h) a La Poderosa
Conversa amb Santiago López Petit a partir del seu llibre "La movilización global. Breve tratado para atacar la realidad". Ed. Traficantes de sueños. Madrid, 2009.

  • Dissabte 17 d’abril de 2010 (a partir de les 18′00h) a La Poderosa
Conversa oberta amb les mirades de Victoria Pérez, Carmelo Salazar i Marina Garcés

Ens agradaria molt comptar amb la teva participació en aquest nou marc de diàleg.

T’agrairem que confirmis la teva assistència a plataformacanibal@gmail.com i et convidem a consultar al bloc de la Plataforma Caníbal una selecció de lectures amb l’objectiu d’alimentar aquesta trobada.

Divendres 16 d’abril de 2010 (19′00h) a La Poderosa

Conversa amb Santiago López Petit a partir del seu llibre "La movilización global. Breve tratado para atacar la realidad". Ed. Traficantes de sueños. Madrid, 2009.

"La realitat se’ns presenta avui evanescent com una imatge, dura com una pedra… però sobretot com allò que tenim davant nostre i que ens impedeix viure. I, en canvi, és aquesta mateixa realitat la que ens obliga a moure’ns contínuament: viure és gestionar la nostra vida, viure és estar mobilitzat de manera permanent. Caure fora d’aquest mobilisme és estar mort socialment. Com interrompre doncs aquest moviment que paradoxalment ens clava en l’ésser que som? Com desafiar aquesta realitat que ens doblega? Com fer de la nostra vida un acte de sabotatge?"

Dissabte 17 d’abril de 2010 (a partir de les 18′00h) a La Poderosa

En base a algunes de les preguntes i temes clau que el llibre de López Petit planteja, proposem una conversa a partir de diverses aproximacions al moviment i al cos des de tres mirades: estètica, pràctica artística i teoria del coneixement, amb l’objectiu de generar un espai obert i participatiu de reflexió i debat. Mirades: Victoria Pérez Royo, Carmelo Salazar, Marina Garcés.

Organitza: Plataforma Caníbal
Lloc: La Poderosa – Riereta, 18 2a planta (com arribar)
Activitat gratuïta. Places limitades.
Et preguem que confirmis la teva assistència a: plataformacanibal@gmail.com

Dates

16-04-2010 al 17-04-2010