Página La Poderosa
3encuentros
Estrena: Noviembre 2006
Lloc: Mercat de les Flors
Coreografia i direcció: Ana Buitrago, Elena Córdoba i Olga Mesa

Sinopsis


Un projecte que ens ha permés entrar en intimitat amb el pensamente aliè d'Ana Buitrago, Elena Córdoba i Olga Mesa.3 solos, cada un dels quals és un duo de pensaments compartits, 3 diàlegs diferents entre intèrpret i coreògrafa.3 maneres diferenciades de tractar el cos en escena.

3encuentos està format per tres solos:

Primer ensayo sobre el sinsentido
Lección de tinieblas
Cuerpo en escena (o los sueños (no) tienen título

Aquest projecte arranca en un moment en el que Las Santas volen generar un moviment diferent en la relació entre intèrpret-director.

3encuentros és un bis a bis director-intèrpret, a la cerca d'un solo que en realitat és un duo. Dos que pensen, dos que es troben, dos que dialoguen.

Seguint amb el seu afany d'obrir canals de comunicació i amb el desig de conèixer altres mirades, de contaminar-se d'altres usos del cos, Las Santas s'han dirigit a una generació de coreògrafes independents que, des del seu punt de vista, han desenvolupat maneres genuïnes d'abordar el cos en escena; atretes per les maneres peculiars de tractar temes com la presència, el ser escènic, el cos mogut, no el cos ballat, el cos desproveït de referents formals, despullat i fràgil.

En el seu plantejament, 3encuentros és una declaració d'intencions i una voluntat de trobada. En aquest projecte Las Santas reivindiquen aquest lloc de l'intèrpret-creador que decideix sobre la seva pròpia línea de treball, sobre els seus interessos de col·laboració amb altres artistes i presa de responsabilitat de la producció dels seus projectes.

3encuentros és una obertura-aventura que ha permès a Las Santas entrar en intimitat amb el pensament aliè.


3 encuentros from LA PODEROSA Bcn on Vimeo.

Fitxa artí­stica

Concepte i interpretació: Las Santas
Coreografia i direcció: Ana Buitrago, Elena Córdoba i Olga Mesa
Coordinació tècnica: Ramón Rey i Marc Ases
Producció executiva: Anabel Labrador


"3encuentros" és una producció de Las Santas

En coproducció amb el Mercat de les Flors

Amb la col·laboració de: La Poderosa, La Porta, La Caldera (Bcn) L’Animal a l’Esquena, Ca L’Estruch - Ajuntament de Sabadell-, Los Barros (Madrid) y El Théâtre Pôle Sud (Strasburgo).

Galería

Lección de tinieblasLección de tinieblasPrimer ensayo sobre el sinsentidoCuerpo en escena