Página La Poderosa
BEA FERNANDEZ | Este lugar entre: Prethink and free action
Estrena: 24 de abri 2015
Lloc: Teatro Pradillo
Concepció i direcció: Bea Fernández amb Oihana Altube i Clara Tena

Sinopsis

Este lugar entre: Prethink and free action és un programa de tres coreografies per a dos intèrprets que transiten físics generats en el context d'estudi del projecte d'investigació Muy experimental, paraigües que m'ha permès desenvolupar diversos laboratoris i trobades al llarg dels últims anys i que de moment ha cristal·litzat en aquestes tres peces o moviments. En elles tracte amb un cos involucrat en la seva pràctica del estar i de l'ésser; un cos in_acabado, que no s'afirma per endavant sinó que esdevé o emergeix en l'espai de l'esquerda, possibilitat i potència, en-tre tots els additius plantejats per endavant en aquesta coreografia oberta.

Bea Fernández


Solo A_Prethink and free action
(Prepensamiento (pre-condició) i llibertat d'acció)

Mapejar el moviment, fantasiejar en realitzar l'acció, dansa des d'estratègies que incideixen en la percepció i execució, dinàmiques que distreuen l'atenció, aires que permeten decidir sobre la decisió, to i temps real o irreal. Les coses que són com si no fossin. Dansa amb natures de l'acció.


Solo B_Danza original, símbols pop i Oihana


Estigmas POP + un cos sovint hiper (brut o femení) + consumim cossos dels clips musicals + practiquem cossos contemporanis saturats d'estil + intentar arribar a un gran nivell de precisió amb paràmetres experimentals + moviments estel en un lloc o manera poc espectacular.


DUO C_Este lugar entre


«La suma tu i jo no és dues. És un entre en el qual pot aparèixer qualsevol. Quan això passa, podem dir que hem fet una experiència de nosaltres que no només desafia les lleis de l'aritmètica, sinó sobretot un determinat escenari de relacions de poder. Hem dibuixat les coordenades d'una dimensió comuna. Ha aparegut un món entre nosaltres. »

Marina Garcés

A partir d'aquest concepte o reflexió de Marina Garcés sobre el com construir un nosaltres, vaig començar a treballar amb Oihana Altube i Clara Tena. En aquesta direcció vaig començar amb dos individuals en moviment, amb cossos no narrats i nus de llenguatge tècnic. Dues individuals en el mateix, en el mateix espai, el mateix des d'un altre lloc, el cos afectat matèria i material, propi i de l'altre ... Buscant, oferint l'ocasió perquè emergís aquest lloc ENTRE que m'interessa en gran manera.

FID video 2 from bea fernandez on Vimeo.

Fitxa artí­stica

Concepció y direcció: Bea Fernández
Asistencia artística: Carmelo Salazar
Iluminació: Cube
Vestuari: Jorge Dutor

SOLO A:
Coreografía: Bea Fernández y Carmelo Salazar
Interpretació: Clara Tena
Construcció musical: Carmelo Salazar
SOLO B:
Coreografía: Bea Fernández
Creació e interpretació: Oihana Altube
Construcció musical: Carmelo Salazar
DÚO C:
Coreografía: Bea Fernández
Creació e interpretació: Oihana Altube y Clara Tena
Construcció musical: Carmelo Salazar


Una producció de: Bea Fernández, con el apoyo a la creación de La Poderosa.

Coproducció: El Graner y L’Antic Teatre

Suports: La Poderosa, L’Animal a l’esquena, Azala, Teatro Leal-Lav y Teatro Pradillo.Gracias a: Javier Vaquero, Oihana Altube, Clara Tena, Carmelo Salazar; a los ARTAS, Mónica Perez, Jorge Dutor, Las Fernández y todos los que me han acompañado en este proceso.lassantas.es
tea-tron.com/beafernandez/muy-experimental
beatrizfernandezworks.wordpress.com