FROM MARCIAL I Matilde Amigo

LaPoderosa - Events
Performance
Data/hora 
Saturday, 17 July, 2021 - 19:00
Sunday, 18 July, 2021 - 19:00
Practical info 

Lloc : La Poderosa de La Fabra
Recinte Fabra i Coats
C/ Sant Adriá 20 <M> Sant Andreu

<< ENTRADES>> 

Aportació 
8€
Artistes 

El projecte “Marcial - Plataforma d'estudis i ficcions espacials” sosté un espai per pensar, imaginar i mobilitzar qüestions relatives al futur, servint-se del planeta Mart com a possibilitat.

"Marcial" és un projecte de recerca i creació transdisciplinar que es pregunta per altres maneres d'habitar el planeta, fent servir l'exploració a Mart com a ficció política. Mart, com a potència per canviar el present imaginant altres futurs, funciona com aquell lloc al qual podríem anar, i al qual enncara que mai hi anem, serveix per preparar altres maneres d'habitar el planeta.

Acompanyament: Carolina Almarza i Mar Medina.
Agraïments: Carolina Campos, Rafael Frazao, Jose Bidegain.

 

Matilde Amigo Fernández.
S'interessa per treballar de manera transdisciplinària: peces coreogràfiques, instal·lacions, conferències, performances, publicacions, vídeos, espais per a la lliure experimentació i treballs per a llocs específic. Totes aquestes creacions són resultats de processos de recerca amb diversos equips de treball, i en els quals l'exploració dels propis punts de vista obren altres camins per repensar les convencions, replantejant les maneres d'aproximar-se a informacions consensuades.

Màster en Pràctica Escènica i Cultura Visual al Museo Reina Sofía i la Universidad de Castilla la Mancha, Madrid (2020). Titulada en Pedagogia en Dansa per la Universitat d'Art i Ciències Socials ARCIS de Santiago de Xile (2010). Estudis en Art, Tècnica i Tecnologia per la Universidad de Xile i en Medicina Xinesa Tradicional (2012). Artista associada al Centre de Creació NAVE des de 2015 (Xile) i resident a L'Escocesa (2021-2022) i a la Plataforma Axial des de 2018. Com a creadora experimenta en diferents formats en les seves obres: JUNTA (2015); GRUPO H (2016); HISTORIA NATURAL (2018); MARCIAL (2019-2021).

https://www.matildeamigo.com/