Arrullo, sortilegios del maternar / ITXASO CORRAL I ANABELLA PAREJA - HACER HISTORIA(S) V

LaPoderosa - Events
Laboratori
Data/hora 
dissabte, 21 octubre, 2023 - 11:00
Informació pràctica 

A Fabra i Coats: Fàbrica de creació (Sala 5) 

Durada: 90 min.

C/ de Sant Adrià, 20 – 08030 Barcelona > Com arribar-hi

Preu: 5€ 

Entrades

Arrullo, sortilegios del maternar és un laboratori performatiu (per a tots esl públics, criatures benvingudes). Una fuga de notes dels nostres maternars que anem recollint, conversant juntes i compartint amb altres. Traços lleugers que, a poc a poc, en les seves formes continues i persistents, ens xiuxiuegen pràctiques quotidianes i savieses ancestrals que tenen a veure amb com ens cuidem, ens acompanyem i ens aprenem. Maternant anem practicant verbs que conjuren, que creen món i ens recorden a cada instant, els reptes de ser intersostingudes, entrellaçades. En aquesta sessió, volem compartir aquests encanteris que acompanyen els nostres dies, que clamen fluïdesa, circulació, que celebren els temps suspesos de quan estem acompanyant. I que quan la nit cau, i amb ella desitgem ensorrar-nos, en la intimitat de les nostres llars, ens xiuxiuegen: feu soroll, que els maternars cantin!

---

Hemos perdido el cosmos som Anabella Pareja Robinson i Itxaso Corral Arrieta. Anem entrelligant moltes aventures de les artístiques, de les vitals i de les barrejades. Com a éssers vius del planeta Terra, ens agrada entrenar juntes petites habilitats per posar-nos còsmiques, especialment a través de l'escriptura i les seves derivades. Hem publicat HECHIZO, LARVA, FÖSIL i Prácticas del Maternar Maternando.

Anabella, mare, ballarina, nedadora, estudiant, lectora... soc moltes. En aquests últims temps m'interessa pensar que faig móns amb altres pel fet d'estar en relació amb elles: escoltant-les, observant-les, tocant-les, i a vegades, em converteixo en el mitjà: aigua/carn/paraula, per compartir això que ressona entre la dansa i l'escriptura. Itxaso, organisme viu, habitat per multituds, fisiòloga amateur, experta en cal·ligrafia-coreografia, doctoranda paranormal, interessada en descobrir pistes sobre els processos comunicatius entre els éssers vius, sobre les seves capacitats expressives i afectives, i les seves maneres de fer i viure juntes.

https://hemosperdidoelcosmos.wordpress.com/ 

---

Dins el cicle Hacer Historia(s) V del 17 al 29 d'octubre de 2023.